Algemene Voorwaarden

Pilatesstudio PilatesCare

 

1. De overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand na het maken van een afspraak via mail, telefoon of persoonlijk contact voor het volgen van een privé– of groepsles.

2. Eigen risico en aansprakelijkheid

2.1 Het volgen van lessen is geheel voor het risico van de klant.
2.2 De docenten kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en/of persoonlijk letsel tijdens of ten gevolge van de lessen. Leerlingen dienen de docent accuraat te informeren over hun gezondheid en fysieke gesteldheid en over eventuele veranderingen daarin.

3. Betaling

Je dient de betaling voor de maand te voldoen voor de 5de van die betreffende maand op bankrekening NL79INGB0006442793 t.a.v. Patmoves.

4. Abonnementen en lessen

4.1 Bij het registreren voor een groepsles committeer je je aan een les op een vast moment in de week. Kun je een keer niet, laat het me dan weten via Whatsapp, telefoon of de mail, dan zoeken we samen een alternatief in het lesrooster.

4.2 Privélessen kun je uitsluitend volgen in overleg met de docent en op afspraak.

5. Annulering door de klant

5.1 Het annuleren of verplaatsen van de les kan altijd, communiceer dit alsjeblieft via Whatsapp, telefoon of de mail. Tot uiterlijk 24 uur voor de les is dit kosteloos. Binnen de 24 uur voor de les moet ik de kosten voor de les gewoon berekenen.

5.2 Het opzeggen van je maandabonnement kan uiterlijk tot 30 dagen voordat de nieuwe periode start. Dit kan alleen schriftelijk via e-mail info@pilatescare.nl of direct naar Patricia via de app.

6. Wijzigingen tijden en prijzen

6.1 Tijdens officiële feestdagen zijn wij gesloten. In vakanties kijken wij welke docenten en klanten in die periode beschikbaar zijn zodat de lessen zoveel mogelijk doorgaan. Het kan zijn dat er tijdens een vakantie een aangepast rooster komt of dat de prijs van het abonnement wordt aangepast (min x weken).

6.2 PilatesCare heeft het recht te allen tijde deze algemene voorwaarden te wijzigen en prijzen aan te passen in lijn met inflatie.

Patricia van Romondt

Meer informatie?

PilatesCare
Patricia van Romondt

@ info@pilatescare.nl

KvK 34335668
IBAN NL37INGB07550070828