Over de trainers

Patricia

Ik ben Patricia van Romondt. Geboren in Zwitserland met Nederlandse ouders. Ik heb daarna gewoond en gewerkt in Engeland, de VS en Afrika. Woon nu al weer meer dan 15 jaar in Nederland.

Ik ben gecertificeerd STOTT Pilates™ trainer en blijf continu bezig om me via dit gerenommeerde Canadese Pilates opleidingscentrum* nog verder te bekwamen.

Ik heb ervaring met mensen met klachten, en werk graag met een brede doelgroep, jong – oud, fit – minder fit, Nederlanders en Expats.

Ik geef al meer dan 10 jaar Pilatesles en ben me steeds meer gaan specialiseren in het werken met de wat meer gevoelige doelgroepen zoals:

  • ouderen 50+
  • mensen met rug-, schouder- of knieklachten of bekkeninstabiliteit
  • zwangeren, post/prenataal
  • vrouwen in de herstelfase van borstkanker.

Maar ik help ook medewerkers/professionals op hun werkplek om met Pilates preventief te werken aan klachten door ze meer bewust te maken van hun houding (bijvoorbeeld zittend achter de computer) en te sterken in een gezonde houding.

Ik kan Pilateslessen geven in het Nederlands, Engels of Frans, mijn moedertaal.

 

verschillen tussen yoga en pilate

Meer informatie?

PilatesCare
Patricia van Romondt

Telefoon: 06 429 25629
E-mail: info@pilatescare.nl

KvK nr 34335668
IBAN NL37INGB07550070828

verschillen tussen yoga en pilate
Sanne

Mijn naam is Sanne Maartje Bruinsma. Ik beoefen pilates sinds 2013, met de zwangerschap van mijn eerste kind. Met ontzettend veel plezier heb ik kennis leren maken met pilates in Cyprus waar ik altijd fit, met een helder hoofd en met positieve energie vandaan kwam. Terug in Nederland, na meer positieve ervaringen met pilates, ontstond het idee om mij verder te verdiepen in de theorie van pilates, de mind-body connectie en de achtergronden. Persoonlijk vind ik pilates een hele fijne bewegingsvorm, waarbij je bewust wordt van je lijf en zo je persoonlijke prestaties kan optimaliseren.

Als huisarts zie ik veel patiënten met klachten van het bewegingsapparaat. Inactiviteit en veel zitten is vaak de boosdoener. Daarom vind ik lesgeven in pilates een prachtige aanvulling op mijn werk als huisarts. In 2018 ben ik begonnen met de internationale Polestar Pilates opleiding in Amsterdam. Nu, in samenwerking met Patricia van Romondt, zal ik pilates lessen verzorgen in kleine groepen.

 

verschillen tussen yoga en pilate

Anneroos

Ik ben Anneroos Sadeghi-de Wit. Op jonge leeftijd hield ik al van dansen en na mijn opleiding tot HBO dansdocent kwam ik in aanraking met klassieke Pilates. Terwijl ik fulltime ballet- en moderne dansles gaf besloot ik in 2016 een Pilates opleiding te gaan doen. Dat was een goed besluit, want ik voelde me hier als een vis in het water. Door mijn opleiding en opgedane ervaring begon ik het lichaam op een anatomische wijze beter te begrijpen en kon ik mensen goed helpen met hun houding en blessures. 

Ook mijn eigen lichaamsbewustzijn verdiepte, ik werd krachtiger en dansblessures verdwenen. 

Na de twee basis cursussen volgde ik ook de Pilates through pregnancy cursus bij BASI en heb ik in 2018/2019 een yoga opleiding gedaan (300H). 

Bij Pilates care zal ik basis groepslessen gaan verzorgen.