Over de trainers

Patricia van Romondt

Ik ben Patricia, geboren in Zwitserland met Nederlandse ouders. Daarna heb ik gewoond en gewerkt in Engeland, de VS en Afrika. Nu woon ik al weer meer dan 15 jaar in Nederland.

Ik ben gecertificeerd STOTT Pilates®trainer en blijf continu bezig om me via dit gerenommeerde Canadese Pilates opleidingscentrum* nog verder te bekwamen.

Ik heb ervaring met mensen met klachten, en werk graag met een brede doelgroep, jong – oud, fit – minder fit, Nederlanders en Expats.

Ik geef al meer dan 10 jaar Pilatesles en ben me steeds meer gaan specialiseren in het werken met de wat meer gevoelige doelgroepen zoals:

  • ouderen 50+
  • mensen met rug-, schouder- of knieklachten of bekkeninstabiliteit
  • zwangeren, post/prenataal
  • vrouwen in de herstelfase van borstkanker.

Maar ik help ook medewerkers/professionals op hun werkplek om met Pilates preventief te werken aan klachten door ze meer bewust te maken van hun houding (bijvoorbeeld zittend achter de computer) en te sterken in een gezonde houding.

Ik kan Pilateslessen geven in het Nederlands, Engels of Frans, mijn moedertaal.

Patricia van Romondt
Helene Garofalo PilatesCare

Helene Garofalo

NL – Ik ben Canadese en woon al meer dan 16 jaar in Nederland. Ik heb gewoond in Canada, de Verenigde Staten, Nederland, China en Singapore. Pilates heb ik ontdekt terwijl ik in Singapore woonde. Toen werd ik meteen verliefd op de manier waarop het mijn lichaam hielp versterken en leerde te strekken. Ik ben een gecertificeerd Pilates docent voor de BASI mat. Het is heerlijk om met mensen te werken en hun te helpen om hun eigen potentieel te bereiken. Pilates is een geweldig middel om een goede postuur te behouden, om actief en sterk te blijven tijdens onze drukke levens, vooral als we ouder worden.

ENG – I am Canadian and have been living in the Netherlands for over 16 years. I have lived in Canada, The United States, The Netherlands, China and Singapore. I discovered Pilates while living in Singapore and immediately loved the way it helped strengthen, tone, and stretch my body. I am a BASI mat certified Pilates instructor who enjoys working with people and helping them achieve their potential. I believe that Pilates is a wonderful way to maintain good posture, stay active and strong while living our busy lives, especially as we age.

Meer informatie?

PilatesCare
Patricia van Romondt

T 06 429 25629
@ info@pilatescare.nl

KvK 34335668
IBAN NL37INGB07550070828