Pilates Naarden

Welkom bij PilatesCare. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Pilates in Naarden en omstreken. Mocht u op zoek zijn naar een school voor Pilates in Naarden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pilates is een combinatie van diepe ademhaling en beweging vanuit verschillende posities. De sport stimuleert lichaam en geest en combineert kracht met flexibiliteit.

PilatesCare verzorgt privé- en groepslessen Pilates in Naarden en omstreken. Bij PilatesCare kunt u rekenen op professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Daarnaast is PilatesCare gespecialiseerd in groepen die wellicht extra aandacht kunnen gebruiken. Denk aan ouderen, mensen met fysieke klachten, zwangere vrouwen en mensen die herstellen van een ziekte. Daarnaast biedt PilatesCare bedrijfsprogramma’s voor Pilates in Naarden om de gezondheid van de werknemers te bevorderen.

Meer informatie: Pilates Naarden

De lessen voor PIlates in Naarden worden verzorgd bij Yoga Yvonne door Patricia van Romondt op maandag en donderdag. De exacte lestijden en de tarieven zijn te vinden op de pagina lessen en tarieven. Patricia van Romondt is STOTT gecertificeerd docent en door jaarlijkse cursussen blijft zij altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en inzichten omtrent Pilates.

Voor meer informatie of een offerte voor het volgen van Pilates in Naarden kunt u altijd contact opnemen met Patricia van Romondt door het contactformulier of via 06 429 25629.

Wat doet Pilates?

Pilates is gericht op het verbeteren van de ‘core’ van het lichaam. Met core bedoelen we het krachtcentrum van het lichaam. Door middel van diepe ademhalingen en gecontroleerde bewegingen worden spieren versterkt en opgerekt. Dit biedt vele voordelen voor het lichaam, zoals het verbeteren van de houding, kracht en souplesse.

Ook het mentale aspect wordt benadrukt bij Pilates. Het is belangrijk om goed geconcentreerd te zijn en goed te letten op de ademhaling en de bewegingen. Dit creëert een ontspannen gevoel. De combinatie tussen fysieke en mentale aspecten maakt Pilates tot een zeer geliefde sport.

Bekijk de pagina Wat is Pilates voor meer informatie over de oorsprong van Pilates.

verschillen tussen yoga en pilate

Meer informatie?

PilatesCare
Patricia van Romondt

Telefoon: 06 429 25629
E-mail: info@pilatescare.nl

KvK nr 34335668
IBAN NL37INGB07550070828