Waarom PilatesCare?

De PilatesCare-methode is veilig en aangenaam voor iedereen die bewust aandacht wil geven aan zijn lijf – of je nu fit bent of niet. De effecten zijn snel te zien en te voelen. Je voelt je krachtiger, soepeler en evenwichtiger. Het proces gaat van binnen naar buiten.

Wat maakt STOTT Pilates® anders?
STOTT Pilates® is gebaseerd op de anatomie en de bio-mechanische principes van het lichaam. Dat wil zeggen dat er vanuit de natuurlijke S-curve van de wervelkolom gewerkt wordt gewerkt. Oprichters Moira Stott en Lindsay G. Merrithew hebben samen met een team van fysiotherapeuten, sportgeneeskundigen en fitness-professionals meer dan twee decennia besteed aan het verfijnen van STOTT Pilates®, waardoor het een van de veiligste en meest effectieve Pilates-methodes is die beschikbaar is.

STOTT Pilates®-docenten moeten jaarlijks hun CEC’s (Continual Educational Counts) halen om gecertificeerd te blijven. Dit betekent dat zij door middel van verplichte cursussen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Voor wie?
De lessen zijn geschikt voor iedereen die zijn lijf meer aandacht wil geven. Het maakt hierbij niet uit of je fit bent of niet. Bij PilatesCare wordt speciale aandacht gegeven aan mensen in een postrevalidatie traject: post-zwangerschap, bekkeninstabiliteit, hernia, osteoporose, reuma, scoliose, chronische aandoeningen, borstkankerherstel en Parkinson.

Waar?
De Pilateslessen worden gegeven in Bussum.

Patricia van Romondt

Meer informatie?

PilatesCare
Patricia van Romondt

@ info@pilatescare.nl

KvK 34335668
IBAN NL37INGB07550070828