Pilates in Bussum bij PilatesCare

Welkom bij PilatesCare, dé specialist op het gebied van Pilates in Bussum en omstreken. Pilates maakt de combinatie van diepe ademhaling en beweging vanuit verschillende posities mogelijk. Deze sport stimuleert lichaam en geest en combineert kracht met flexibiliteit.

PilatesCare verzorgt privé- en groepslessen Pilates in Bussum en omstreken. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding tijdens de lessen staan bij PilatesCare hoog in het vaandel. Daarnaast is PilatesCare gespecialiseerd in groepen die extra aandacht nodig hebben, zoals 50-plussers, mensen met fysieke klachten, vrouwen in de herstelfase van borstkanker en zwangere vrouwen. Daarnaast biedt PilatesCare bedrijfsprogramma’s voor Pilates in Bussum om de gezondheid van de werknemers te bevorderen.

Meer informatie: Pilateslessen in Bussum

De pilateslessen worden verzorgd in Yogacentrum Lotus in Bussum. Deze lessen worden verzorgd door Patricia van Romondt op maandag en vrijdag. De exacte lestijden en de tarieven zijn te vinden op de pagina lessen en tarieven. Patricia van Romondt is STOTT gecertificeerd docent. Door jaarlijkse cursussen blijft zij altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en inzichten omtrent Pilates.

Voor meer informatie of een offerte voor het volgen van Pilates in Bussum kunt u altijd contact opnemen met Patricia van Romondt door het contactformulier of via 06 429 25629.

Wat is Pilates?

Pilates is erop gericht op het verbeteren van de core van het lichaam. Met core wordt het krachtcentrum van het lichaam bedoeld. Door middel van diepe ademhalingen en gecontroleerde bewegingen worden spieren versterkt en opgerekt. Dit biedt vele voordelen voor het lichaam, zoals het verbeteren van de houding, kracht en souplesse van het lichaam.

Ook het mentale aspect wordt benadrukt bij Pilates. Het is belangrijk om goed geconcentreerd te zijn en goed te letten op de ademhaling en de bewegingen. Dit creëert een ontspannen gevoel. De combinatie tussen fysieke en mentale aspecten maakt Pilates tot een zeer geliefde sport.

Bekijk de pagina “Wat is Pilates” voor meer informatie over Pilates.

PilatesCare is niet alleen in Bussum te vinden, wij bieden ook Pilateslessen aan in Naarden.

PilatesCare Bussum krijgt van de klanten een 8.9, gebaseerd op 54 beoordelingen.

 

verschillen tussen yoga en pilate

Meer informatie?

Telefoon: 06 429 25629
E-mail: info@pilatescare.nl

KvK nr 34335668
IBAN NL37INGB07550070828