Pilates in Bussum bij PilatesCare

PilatesCare is dé specialist op het gebied van Pilates in Bussum en omstreken. Pilates maakt de combinatie van diepe ademhaling en beweging vanuit verschillende posities mogelijk. Deze sport stimuleert lichaam en geest en combineert kracht met flexibiliteit.

PilatesCare verzorgt privé- en groepslessen Pilates in Bussum en omstreken. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding tijdens de lessen staan bij PilatesCare hoog in het vaandel. Daarnaast is PilatesCare gespecialiseerd in groepen die extra aandacht nodig hebben, zoals 50-plussers, mensen met fysieke klachten, vrouwen in de herstelfase van borstkanker en zwangere vrouwen. Ook biedt PilatesCare bedrijfsprogramma’s voor Pilates in Bussum om de gezondheid van de werknemers te bevorderen.

Gecertificeerde docenten

De Pilateslessen worden gegeven in een fijne en rustige studio op de Poststraat 4b in Bussum. Deze lessen worden verzorgd door Patricia van Romondt, Helene Garofalo en Cheryl Kruit. Meer over de trainers kun je hier lezen.

Patricia van Romondt de eigenaar van de studio en is STOTT-gecertificeerd docent.

Voor meer informatie of een offerte voor het volgen van Pilates in Bussum kunt u altijd contact opnemen met Patricia van Romondt via het contactformulier, of bel Patricia op 06 429 25629.

Wat is Pilates?

Pilates is erop gericht op het verbeteren van de core van het lichaam. Met core wordt het krachtcentrum van het lichaam bedoeld. Door middel van diepe ademhalingen en gecontroleerde bewegingen worden spieren versterkt en opgerekt. Dit biedt vele voordelen voor het lichaam, zoals het verbeteren van de houding, kracht en souplesse van het lichaam.

Ook het mentale aspect wordt benadrukt bij Pilates. Het is belangrijk om goed geconcentreerd te zijn en goed te letten op de ademhaling en de bewegingen. Dit creëert een ontspannen gevoel. De combinatie tussen fysieke en mentale aspecten maakt Pilates tot een zeer geliefde sport.

Bekijk de pagina “Wat is Pilates” voor meer informatie.

PilatesCare Bussum krijgt van de klanten een 8.9, gebaseerd op 54 beoordelingen.